Cum pot obtine un abdomen plat

Cu totii, indiferent ce am spune, ne dorim un abdomen plat. Nimanui nu-i place burta si toata lumea isi doreste sa arate cat mai bine. Desigur atingerea unui astfel de obiectiv nu se realizeaza peste noapte, asa cum ti-ar placea sa crezi si cum alti „specialisti” iti vor spune.

Ca sa obtii un abdomen plat nu trebuie sa faci „Exercitiile-MINUNE„. De asemenea un abdomen plat nu se obtine nici in „sapte zile” cum ti-ar spune altii. Perioada pana cand vei reusii sa ai abdomenul dorit depinde de felul in care se distribuie grasimea pe corpul tau si nu poti avea control asupra acestui lucru.

O prima greseala pe care o facem majoritatea e sa credem ca daca facem multe abdomene, cu siguranta vom obtine si rezultatele dorite. Nu e asa! Abdomenele ajuta la dezvoltarea muschilor abdominali. Poti sa ai muschi mari si puternici dar sa fie acoperiti de grasime si tot nu vei fii multumit.

Asa ca ce trebuie sa faci? Sa slabesti. Atat de simplu e. Ca sa obtii abdomenul plat, trebuie sa reduci nivelul de grasime. De pe tot corpul! Nu te poti concentra doar pe o zona, ca nu faci nimic.

Ce este cel mai recomandat este sa faci mult cardio. Acest tip de antrenament arde cele mai multe calorii si totul intr-un timp destul de scurt. Cele mai bune exercitii pentru asta sunt:

1. Alergatul

In general cei care alearga mult au si un abdomen plat. Deci logic ca daca vrei sa ajungi ca ei, trebuie sa faci ca ei 😀 .

2. Antrenament HIIT

Acest antrenament presupune sa faci diferite exercitii calistenice (flotari, genoflexiuni, abdomene etc.) contra timp. Iei un cronometru, iti setezi niste intervale si incepi antrenamentul fara sa te dai batut, indiferent cat de rupt esti si cat de mult mai ai pana termini. Un exemplu de astfel de antrenament e urmatorul:

  • 45 de secunde genoflexiuni
  • 35 de secunde aplecari pe piciorul stang
  • 35 de secunde aplecari pe piciorul drept
  • 45 de secunde flotari
  • 45 de secunde abdomene
  • Pauza 1 minut si reluat totul de la capat de inca 3 ori.

3. Pedalatul

Favoritul meu. Pedaland arzi foarte multe calorii intr-un timp scurt. Poate chiar mai multe decat la alergat, dar alergatul forteaza mai mult muschii abdominali decat mersul pe bicicleta.

 

Cam acestea ar fi recomandarile mele cand vine vorba de antrenament. Dar n-am terminat! Sa nu crezi ca daca o sa alergi 30 de minute pe zi o sa obtii si abdomenul dorit. Nu daca bagi in tine orice. Pentru a obtine acel abdomen plat trebuie sa ai si o dieta cat mai curata. Asta inseamna ca nu ai voie sa mananci orice si oricand. E bine sa stai sub 2000 de calorii. Pentru asta poti desigur sa folosesti aplicatia, mai ales ca ofera si recomandari specifice.

Sfaturile mele pe acest plan ar fi sa incerci:

  • sa nu mai mananci dupa ora 20
  • sa renunti la fast food si la junk food
  • sa stai undeva pe la 1600 de calorii pe zi.

Cam atat. Da! Doar doua lucruri trebuie sa faci ca sa obtii un abdomen plat.

Sa slabesti nu e complicat, dar e nevoie de multa vointa si rabdare. Orice ti-ar spune altii si oricat ti-ai dorii sa crezi, rezultatele nu vor aparea peste noapte. Nici cand ai facut burta nu ai facut-o peste noapte, chiar daca asa ti s-a parut.

Daca ti-a placut articolul te rog da-i un share prietenilor tai si daca ai si tu sfaturi sau experiente pe acest subiect nu te abtine din a comenta mai jos 😀

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *