Playlistul perfect pentru antrenament

Un antrenament reusit trebuie sa fie animat inevitabil de muzica potrivita, motivationala si ritmica. Pentru asta voi pune la punct o lista cu melodiile mele preferate pentru atunci cand merg la sala sau la alergat.

In primul rand vreau sa mentionez ca personal prefer muzica rock sau rap, si consider ca genurile acestea se integreaza perfect in lista acestui articol, asa ca majoritatea pieselor vor fi de acest fel.

1. Toate piesele lui Neffex

Daca nu ai auzit inca de el iti recomand sa-l asculti, pentru ca sunt sanse mari sa iti placa. Neffex canta melodii rap cu o tenta de dubstep, iar versurile se refera in general la dezvoltare personala, ceea ce face ca piesele sale sa fie perfecte pentru aceasta lista.

2. Holywood Undead – Been To Hell

O melodie rock foarte energica ce cu siguranta te va trezi in momentele de lene si iti va da energia de care ai nevoie.

3. Nirvana – Smells Like Teen Spirit

Numita si imnul unei generatii, Nirvana – Smells Like Teen Spirit este una dintre cele mai clasice melodii rock. Pe mine personal ma ajuta mult, mai ales cand merg la alergat.

4. Eminem – Till I Collapse


Eminem – Till I Collapse, este melodia perfecta pentru a iti recapata motivatia si ambitia in mijlocul antrenamentului. Tot ce trebuie sa faci este sa-i asculti versurile si vei intelege.

5. Fort Minor – Remember The Name

O alta melodie motivationala clasica, cu versuri puternice.

6. Roy Jones Jr. – Can’t Be Touched 

Alaturi de aceasta melodie, in aceiasi categorie ar mai fi si cantecele din playlistul filmului Undisputed (ex: Bring It On de Nathaniel Dawkins)

7. Destorm – King Kong

Printre cantecele mai putin cunoscute se afla Destorm – King Kong. Pe mine personal aceasta melodie ma ambitioneaza enorm. Sper sa te ajute si pe tine.

8. Nelly – Heart Of A Champion

O alta melodie putin cunoscuta dar foarte plina de energie. Imi place in special refrenul.

9. Eminem – Survival

Multe din piesele lui Eminem isi au locul in aceasta lista. Totusi tin neaparat sa o evidentiez si pe aceasta pentru ritmul energic si vibeul pe care il inspira.

10. Rammstein – Feur Frei

O melodie rock, puternica si plina de energie. Probabil nu vei intelege versurile, dar nici nu cred ca trebuie.

Acum intervii tu! Fiecare persoana are gusturi diferite si poate nu esti de acord cu aceasta lista. De aceea te rog sa lasi un comentariu cu ce melodii crezi ca ar trebui sa fie prezente in aceasta lista.

Hai sa alcatuim impreuna o lista speciala cu muzica pentru antrenamente!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *