5 Motive sa folosesti kLorii.ro

Te-ai intrebat pana acum care este cea mai bun aplicatie pentru a-ti monitoriza greutatea? Iti spun sincer ca in momentul de fata nu exista o unealta mai buna ca kLorii.ro. Stiu, vei spune ca exista si MyFitnessPal. Asa e, dar mai jos iti voi prezenta 5 motive pentru care kLorii.ro este de departe cea mai potrivita aplicatie pentru a te ajuta sa preiei controlul asupra propriei tale greutati.

1. Are aproximativ 38000 de alimente romanesti

Asta e enorm! Cu mult mai mult decat vei gasi in alta parte. Chiar si pe MyFitnessPal 🙂 . De ce e important numarul acesta? Pentru ca practic te asigura ca vei gasi cam orice aliment doresti in momentul in care l-ai consumat, vei afla cate calorii are, si vei putea sa-l adaugi la alimentele consumate.

2. Iti actualizeaza greutatea

O functie noua pe care o aduce kLorii.ro este faptul ca o data ce te-ai inregistrat si ti-ai completat datele, aplicatia iti va schimba automat greutatea in functie de activitatile si mesele pe care le adaugi. Daca esti consecvent si folsesti aplicatia de fiecare data cand mananci, si in fiecare zi, pentru a-ti adauga activitatea (sedentar, activ, foarte activ etc.), atunci greutatea ta va fi aproximata corect si iti vei putea vedea progresul „live”. Acest lucru te ajuta enorm pentru ca poti vedea consecintele fiecarei mese nesanatoase si vei fii responsabil direct asupra greutatii tale, avand o imagine clara a progresului tau in fiecare zi.

3. Ofera recomandari specifice

Aplicatia kLorii iti ofera recomandari de macronutrienti care cu siguranta te vor ajuta sa iti atingi greutatea dorita si sa ti-o pastrezi. Aceste recomandari se bazeaza pe informatiile contului (greutate, inaltime, masuri, varsta si greutatea dorita) si se actualizeaza in acelasi timp cu greutatea. In plus, pentru a te ajuta sa ramai in normele recomandate, aplicatia iti ofera recomandari de alimente cu densitatea calorica scazuta, pe care le-ai mai consumat in trecut (deci probabil iti plac) si te avertizeaza in momentul in care consumi prea multe alimente cu o densitate calorica ridicata (nesanatoase).

4. Iti permite setarea recomandarilor proprii

Te pricepi in domeniul nutritiei si nu vrei sa urmezi recomandarile setate de aplicatie? Vrei sa te incadrezi in proprii tai macronutrienti, fixati de tine? Atunci aplicatia iti ofera la dispozitie si cusotmizarea acestor recomandari astfel incat tu poti sa folosesti valorile tale si apoi sa vezi daca te incadrezi in ele cu tot ce ai mancat.

5. Poti cauta alimentul potrivit in functie de macronutrienti

Mai sus spuneam ca aplicatia are o baza de date de aproximativ 38000 de alimente. Tot ea iti sta la dispozitie si cu un tool ce iti permite sa cauti in aceste 38000 de alimente, pe acelea care au fix macronutrientii doriti de tine. Astfel daca cauti alimente cu un continut mare de proteine si unul mic de grasimi, poti sa le gasesti pe acelea care se incadreaza fix in valorile date de tine si astfel poti sa afli foarte usor ce este bine si ce nu sa mananci.

Poate aceste 5 motive nu iti spun nimic pentru ca nu esti suficient de motivat sa capeti control asupra greutatii tale. Chiar si daca nu ai nevoie sa slabesti si nu te intereseaza domeniul nutritiei, pariez ca dupa ce vei folosi aplicatia o saptamana, iti va capta interesul. Daca nu ma crezi nu ai decat sa incerci. https://klorii.ro 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *