Keep calm – CaloriesLab înca există

A trecut ceva timp. Poate prea mult, însă nu a fost neapărat o pierdere. Am vrut să vad cum evoluează aplicația, să mă gândesc la noi idei și să iau o pauză pentru a mă concentra pe alte lucruri.

Totul a mers bine dar acum am revenit și sunt și mai ambițios spre a creea cea mai utilă aplicație din domeniu. Da! Cea mai utilă. Mai utilă chiar și decât MyFitnessPal 😀 .

În timpul în care am fost absent, CaloriesLab a strâns peste 800 de utilizatori și o medie de 150 de vizitatori pe zi. Pentru asta vreau să vă mulțumesc prin a-mi continua munca.

Ca să marchez această întoarcere pot spune că am reusit după câteva luni să îmbunătățesc funcția de căutare a alimentelor. A durat ceva dar într-un final m-a lovit ideea si am reușit. Sper ca aceasta modificare să facă aplicația mult mai practică

Pe lista îmbunătățirilor majore pe care vreau să le mai fac la aplicație sunt următoarele:

  • Completarea bazei de date cu gramajul pentru fiecare aliment în parte. (Acest proces va dura destul de mult timp dar mi se pare esențial pentru aplicație)
  • Posibilitatea de a salva o combinație de alimente sub numele unui nou aliment
  • Îmbunătățirea modului în care se aproximează greutate utilizatorului astfel încât să fie cât mai precis.
  • Dezvoltare aplicație de android

Orice altă idee e bine venită și pentru asta puteti fie să-mi trimiteți un mail pe [email protected], fie să lăsați un comentariu la acest articol. Promit ca o să iau în considerare orice idee 😀 .

Multă bafta!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *