Schimbari ce le poti face pentru a slabi

Din moment ce ai ajuns aici cel mai probabil deja ai incercat sa slabesti dar nu ai reusit.In acest articol iti voi scrie o lista de schimbari relativ usoare pe care le poti face incepand de azi, pentru a obtine rezultate cat mai repede posibil.

In primul rand vreau sa te anunt sa nu te astepti la minuni.Daca urmezi aceste sfaturi, cu siguranta vei obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil, dar chiar si cel mai scurt timp este destul de lung si necesita un nivel mare de autodisciplina si ambitie.

Sa incepem!

1.Numara caloriile!Stiu ca asta este topicul site-ului insa iti garantez ca asta e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a slabi.Si daca tot le numeri incearca sa fii sincer cu tot ce ai mancat, pentru ca singura persoana pe care o poti minti esti tu, si crede-ma nu vrei niciodata sa te imbeti cu apa rece.Pentru asta tot ce iti trebuie este sa folosesti aplicatia de pe site sau sa iti notezi pe un carnetel tot ce ai mancat si sa aduni caloriile din alimente.

2.Renunta la sucuri, de orice fel!Asta e un pas destul de greu si necesita multa autodisciplina dar e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a slabi.Un bidon de 2.5L de suc(Cola,Fanta,Sprite sau Mountain Dew) contine suficiente calorii cat sa acopere jumatate din tot ce ai voie sa mananci intr-o zi.Ca sa faci acest pas, poti sa incepi prin inlocuirea sucurilor cu alte bauturi ce contin mai putine calorii(de exemplu Nestea,Lipton sau Fontea) si apoi sa incerci sa renunti si la acestea.

3.Renunta la dulciuri!Stiu, e greu, dar gandeste-te ca majoritatea dulciurilor au cantitati exagerate de zahar.Si mai gandeste-te si ca zaharul creeaza dependenta si de ce mananci mai multe dulciuri de-aia iti vei dori sa mananci in continuare.Asa ca renunta la ele si incearca sa le inlocuiesti, fie prin fructe, fie prin alte alimente cu un numar de calorii mai mic.

4.Fa sport!Daca crezi ca o sa poti sa fii autodisciplinat toata viata te inseli!Vor veni zile in care vei avea petreceri, vei iesi in oras, si nu vei mai putea sa iti numeri caloriile, si e suficient sa faci asta o data iar apoi tot ce ai cladit se va clatina.Asa ca poti compensa prin a-ti ridica necesarul caloric si pentru asta nu exista alta alternativa inafara de sport.In plus sportul te va ajuta si in viata reala pentru ca vei capata ambitie, te vei simti mai pregatit si mai bine in corpul tau si poate vei gasi si o pasiune pe care nu stiai ca o ai 😀

5.Nu manca seara!Multi au auzit de chestia asta insa nu o iau in seama pentru ca li se pare aberant.De ce ar conta ora la care mananci?Ei bine e simplu.Daca mananci inainte de a te baga la somn, organismul tau nu va reusi sa digere tot ce ai mancat tu si ce crezi ca va intampla cu ce nu s-a digerat?Asa e.Le va asimila in tesutul adipos.Asa ca ai grija ca daca ai mancat sa mai stai macar cateva ore bune inainte de a te baga la somn

6.Schimba-ti mentalitatea!Daca ai gresit si ti-ai depasit numarul de calorii pentru o zi sau nu ai reusit sa faci antrenamentul asta nu e un motiv sa te dai batut.Nu gandi niciodata ca poti sa mai mananci o prostie doar pentru ca oricum ziua asta nu te-ai incadrat unde trebuia si ca deja nu mai poti face nimic sa indrepti asta.Ai pierdut o batalie, incearca sa nu pierzi si razboiul.Acceptati greselile si revino la planul initial!

7.Formeaza-ti din sport o rutina!Pe cat de urat suna, in momentul in care sti ca trebuie sa faci ceva zilnic(si ma repet, TREBUIE) atunci cel mai probabil o vei face.Daca pleci cu gandul ca „poate” ma duc azi la sala, atunci cel mai probabil nu o vei face.Gandeste-te mereu la ce ai de castigat(un corp sanatos), nu la ce risti sa pierzi(un moment de comfort).

8.Renunta la anturajul care te da inapoi.Da, e foarte greu, dar trebuie sa iti amintesti ca tu esti media primelor 5 persoane cu care iti petreci cel mai mult timp.Daca ai in jurul tau doar oameni care gandesc ca e ok sa fii obez, pentru ca si ei sunt la fel, atunci te vei simti comfortabil sa ramai la fel si iti va fi foarte greu sa faci o schimbare.Fie incerci sa ii convingi si pe ei ce trebuie sa faceti(ceea ce e cam imposibil) fie iti urmezi drumul singur, dar stii ca iti vei atinge scopul.

Cam astea sunt principalele sfaturi pe care le am pentru cei ce vor sa slabeasca.Si crede-ma ca rezultatele vor veni.Stiu ca si tu poti sa faci asta asa ca iti urez mult noroc si orice ar fi nu te da batut!

Va invit in sectiunea de comentarii pentru a va da cu parerea despre articol si pentru a spune voi ce sfaturi aveti pentru slabit!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Smithk713 spune:

    you are in reality a good webmaster. The site loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a great process on this matter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *