1.Acceptarea Termenilor

1.1. Prin utilizarea serviciilor (care vor fi numite in continuare "Serviciile") oferite prin intermediul paginii noastre de web (i.e. www.kLorii.ro, incluziv orice varianta de acces mobil) sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile ce urmeaza (in continuare se va face referire la acestea prin "T&C"), inclusiv orice alte amendamente.
1.2. Acest document reprezinta un contract incheiat intre kLorii si orice persoana (denumita in continuare "Utilizator") care utilizeaza serviciile de informare si resursele informationale oferite de kLorii.
1.3. Serviciile noastre sunt valabile numai prin acceptarea de catre Utilizator a T&C ce sunt stipulate in cele ce urmeaza si prin crearea unui cont de Utilizator in conformitate cu prevederile art. 5.
1.4. Inregistrarea persoanelor minore ca Utilizatori se face numai cu acordul parintilor, tutorilor sau a curatorilor legali, care declara astfel faptul ca sunt de accord cu T&C stipulate in cele ce urmeaza.
1.5. Utilizatorul confirma ca i-au fost comunicate prezentele T&C, acestea fiind puse la dispozitia oricarui Utilizator in format electronic pe site-ul www.kLorii.ro, aici putand fi si imprimate de catre Utilizator pentru o arhivare corespunzatoare a prezentului Contract.

2.Serviciile

2.1. kLorii ofera Servicii online constand in accesul Utilizatorului de pe platforme fixe sau mobile la resursele informationale oferite de site-ul www.kLorii.ro si aplicatiile dedicate dispozitivelor mobile.
2.2. Pentru ca Utilizatorul sa poata accesa site-ul www.kLorii.ro si aplicatiile dedicate dispozitivelor mobile si sa beneficieze de Servicii, este necesara o conexiune de internet adecvata si un dispozitiv prin care sa se acceseze continutul. In lipsa conexiunii adecvate, a conditiilor tehnice si a programelor necesare, este posibil ca Utilizatorul sa nu poate beneficia de Servicii.
2.3. Serviciul este disponibil numai pentru Utilizatorii inregistrati in baza unui Cont creat pe site-ul www.kLorii.ro sau prin aplicatiile dedicate pentru dispozitive mobile, conform Sectiunii 5, de mai jos si autentificati in momentul accesarii continutului.
2.4. Serviciul este disponibil numai online, fara a presupune copierea, incarcarea sau stocarea de continut informational de catre Utilizator.

3. Modificarea Termenilor

3.1. kLorii isi rezerva dreptul de a efectua modificari in T&C prin efectuarea acestora in sectiunea “Termeni si Conditii” de pe site-ul www.kLorii.ro. In cazul in care apar modificari in T&C, Utilizatorul va fi informat despre aceste modificari si va trebui sa le accepte odata cu prima accesare a Contului, dupa implementarea modificarilor in cauza.

4. Gratuitatea Serviciilor

4.1. kLorii pune la dispozitia Utilizatorilor gratuit, pentru utilizare personala, accesul la site-ul www.kLorii.ro si aplicatiile dedicate pentru dispozitive mobile. Avand in vedere faptul ca Serviciile se vor diversifica in permanenta este posibil ca, la un moment dat, gratuitatea accesului la servicii sa fie eliminata si conditiile de livrare sa fie modificate.

5. Inregistrarea si detaliile contului

5.1. Utilizatorul poate accesa Serviciile numai prin crearea unui cont de Utilizator (denumit in continuare “Cont”). Utilizatorul poate crea un singur Cont, solicitandui-se un nume de Utilizator, o adresa de email valabila, o parola pe care trebuie sa o aleaga, precum si anumite informatii personale. In vederea activarii Contului, Utilizatorul va primi un email (care este posibil sa intre in fisierul “Spam”) ce va contine un link care trebuie accesat pentru ca inregistrarea sa fie validata.
5.2. Utilizatorul poate opta pentru inregistrare folosind contul sau si profilul din reteaua sociala Facebook, serviciul Facebook Connect. In acest caz, intreaga sau o parte din informatia necesara inregistrarii va fi trimisa direct din profilul Utilizatorului din Facebook.
5.3. Utilizatorul recunoaste faptul ca toate datele oferite pentru crearea Contului trebuie sa fie corecte si sa reflecte realitatea. Utilizatorii sunt pe deplin responsabili pentru informatiile oferite, iar kLorii nu va fi raspunzator pentru utilizarea datelor incorecte furnizate de catre Utilizator (inclusiv in documente oficiale).
5.4. kLorii recomanda ca parola Contului sa ramana confidentiala. kLorii nu va fi responsabila pentru orice problema / modificari ale Contului ce pot surveni in urma divulgarii parolei catre alte persoane. Utilizatorul are obligatia de a raporta catre kLorii orice utilizare neautorizata a Contului.
5.5. Utilizatorul poate dezactiva oricand Contul, cu renuntarea la Serviciu, aceasta actiune echivaland cu denuntarea unilaterala a Contractului.
5.6. Fiecare Cont de Utilizator contine Profilul acestuia creat la inregistrare iar accesul Utilizatorului la acesta se face prin adresa de email sau numele de utilizator si parola indicate la inregistrare. Informatia livrata in profil de catre Utilizator trebuie sa fie autentica si exacta.
5.7. Profilul de Utilizator ofera acestuia posibilitatea sa configureze Serviciile, sa completeze si sa modifice informatiile incluse. Profilul personal poate fi folosit numai in scopuri necomerciale.

6. Durata contractului

6.1. Acesta este un contract cadru, durata acestuia corespunzand cu durata in care contul de Utilizator este activ.

7. Proprietatea intelectuala si procesarea datelor

7.1. Numele kLorii, logo-ul, website-ul, precum si toate aplicatiile dezvoltate pentru distribuirea Serviciilor sunt proprietatea kLorii si nu pot fi copiate sau utilizate pentru exploatarea de catre alte parti fara acceptul prealabil scris al kLorii.
7.2. Prin acordul asupra prezentelor T&C, Utilizatorul consimte sa ofere informatiile necesare pentru a crea un Cont, inclusiv date personale, acestea putand fi utilizate de catre kLorii conform Politicilor de Confidentialitate. In plus, Utilizatorul este de acord sa primeasca prin adresa de email, furnizata la inregistrare, documente oficiale si orice alte informatii relevante pentru utilizarea Contului si a Serviciilor.
7.3. kLorii are dreptul sa trimita mesaje comerciale nesolicitate Utilizatorilor inregistrati, in scopul livrarii de informatii sau reclama a produselor si/sau serviciilor proprii sau ale persoanelor terte, fara ca acestea sa poata fi declarate Spam de catre Utilizatori. kLorii are de asemenea dreptul sa efectueze anchete cu tematica diferita si sondaje de opinii. Prin aderarea la prezentele T&C, Utilizatorul este de accord sa primeasca astfel de mesaje de la kLorii.

8. Aspecte tehnice (inclusiv echipamente)

8.1. Orice probleme legate de disponibilitatea Serviciilor, datorate problemelor tehnice trebuie comunicate kLorii cat mai curand posibil utilizand pagina “Contact” de pe site-ul www.kLorii.ro sau la adresa de email [email protected].
8.2. Utilizatorul admite ca proasta functionare a Serviciilor sau nefunctionarea acestora se poate datora conexiunii nepotrivite la internet sau incompatibilitatii cu dispozitivul detinut de acesta. kLorii nu este si nu poate fi raspunzator pentru functionarea nepotrivita sau a indisponibilitatii Serviciilor din cauza problemelor legate de retelele de telecomunicatii ale partilor terte sau incompatibilitatii dispozitivelor folosite de Utilizator.
8.3. kLorii nu garanteaza Utilizatorului functionarea continua a Serviciilor sau disponibilitatea acestuia. Exista posibilitatea ca la un moment dat sa apara intreruperi temporare in functionarea normala a Serviciilor.
8.4. kLorii nu este si nu poate fi facut raspunzator de catre Utilizator, de catre o terta parte sau o institutie, pentru intreruperea sau indisponibilitatea Serviciilor, nici pentru orice pierderi, directe sau indirecte, de oportunitati de afaceri sau pentru profituri nerealizate ale Utilizatorului sau a unor terte parti datorate indisponibilitatii sau nefunctionarii adecvate a Serviciilor.
8.5. Utilizatorul va utiliza Serviciile intr-un mod adecvat, astfel incat sa nu cauzeze probleme in functionarea normala a Serviciilor si se va face raspunzator in fata kLorii pentru orice daune ce ar putea rezulta din utilizarea nepotrivita a Serviciilor sau a persoanelor terte carora Utilizatorul le-a pus la dispozitie parola sau prin incalcarea obligatiilor constituite prin prezentele T&C. Parintii sau tutorii persoanelor minore poarta raspunderea in situatia in care Utilizatorii sunt minori.
8.6. In vederea utilizarii Serviciilor este nevoie de o conexiune adecvata la internet si de un dispozitiv corespunzator pentru conectare. kLorii nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru nefunctionarea echipamentului Utilizatorului.
8.7. Utilizatorul poate accesa Serviciile oferite prin site-ul www.kLorii.ro sau prin utilizarea altor aplicatii software in functie de device-ul utilizat. Aplicatiile software dezvoltate de kLorii vor fi disponibile pentru descarcare pe site-ul acestuia sau prin site-urile specifice pentru descarcarea de aplicatii. Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru descarcarea si instalarea aplicatiilor software, dar si pentru respectarea licentelor sau termenilor si conditiilor ce insotesc utilizarea aplicatiilor. kLorii nu va fi raspunzatoare pentru utilizarea abuziva sau incorecta a aplicatiilor software sau pentru nefunctionarea acestora.

9. Alte clauze

9.1. Utilizatorul consimte sa utilizeze Serviciile conform prezentelor T&C, in scopuri personale necomerciale.
9.2. Urmatoarele actiuni vor fi considerate de tip frauda, iar kLorii va avea dreptul sa anuleze imediat contractul fara nici o notificare in prealabil a Utilizatorului, dar si sa ceara despagubiri pentru prejudiciile aparute in urma acestor actiuni: a) furnizarea Serviciilor catre terte parti in scopul obtinerii unor beneficii materiale; b) furnizarea cu rea-credinta de informatii sau declaratii incorecte; c) alte actiuni cu menirea de a prejudicia kLorii sau Serviciile oferite.
9.3. Urmatoarele actiuni sunt considerante ofense, kLorii avand dreptul de a le raporta autoritatilor: a) utilizarea abuziva a site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi, trojan horses, viermi, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware, etc. sau alte astfel de instrumente ce au menirea sa provoace daune; b) accesul neautorizat a website-ului, a serverului sau a bazelor de date ce contribuie la furnizarea Serviciilor; c) atacuri de tip “denial-of-service” sau “distributed-denial-of-service”. kLorii va fi, de asemenea, indreptatita sa ceara daune in contul prejudiciilor survenite in urma acestor actiuni.
9.4. kLorii nu va fi facut responsabil pentru nicio avarie a computerului sau a platformei Utilizatorului ce poate aparea in urma actiunilor de mai sus desfasurate de terte parti.
9.5. kLorii depune toate diligentele necesare pentru ca informatia accesibila din site sa fie exacta si actuala, dar nu garanteaza pentru autenticitatea si integritatea continutului si nu se angajeaza cu termene de actualizare a informatiei.

kLorii nu poarta raspunderea pentru accesul, calitatea si siguranta sau valabilitatea unui aliment concret, nici pentru informatia publicata de alimente prin profilul lor sau prin mesaje de tip reclama, aceste informatii fiind oferite de alimentele in cauza. Prin acceptarea prezentelor T&C, Utilizatorul declara ca poarta in totalitate raspunderea legata de riscul folosirii Serviciilor. In cazul in care exista suspiciuni cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate prin intermediul website-ului sau aplicatiilor kLorii, acestea pot fi comunicate la [email protected].

9.6. Utilizatorul poarta raspunderea integrala pentru datele furnizate in Profil, precum si pentru comentariile si opiniile publicate despre alimente. kLorii isi rezerva dreptul de a anula contul de Utilizator in cazul in care opiniile si comentariile acestuia incalca prevederile legale, demonstreaza sau indeamna la violenta asupra oamenilor sau animalelor, umilire, amenintarea vietii sau integritatii corporale, au continut pornografic sau sexual, prezinta sau indeamna la discriminare de sex, rasa, nationalitate, etnie, religie, etc, ofenseaza buna reputatie, onoarea sau demnitatea altor persoane, indeamna la savarsirea de infractiuni contra statului sau trezirea la ura, prezinta sau indeamna un comportament care ameninta protectia mediului inconjurator, incalca drepturile de proprietate sau lezeaza interesele altor persoane terte, contine date despre parola personala sau date personale ale unor persoane terte sau informatii protejate de lege, au continut neclar si calitate proasta. kLorii isi rezerva dreptul de a sterge din oficiu acele comentarii sau opinii care cad sub incidenta art. 9.6.
9.7. Prezentul acord face subiectul legii statului roman. Orice conflicte sau pretentii ce pot rezulta din prezentul contract vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila, se va apela la justitie.
9.8. Contractul se considera incheiat la data aderarii la prezentele T&C.


Acum ca ai citit termenii si conditiile te poti inregistra.

Pentru a va asigura o experienta cat mai placuta, siteul nostru foloseste cookie-uri. Continuarea folosirii acestui website presupune acordul dumneavoastra.